Er du stresset ?

De senere år bliver flere og flere danskere desværre ramt af stress - og de fleste kender en eller flere der har "været nede med nakken"
Hos mig kan du både få hjælp når du er ramt - men mit stress forløb kan også bruges forebJeg er uddannet StressCoach (coach med speciale i stress håndtering). Det er vigtigt ved stress at din coach har denne kompetence, da klassisk coaching kan forværre dine symptomer.

StressCoaching

Jeg tilbyder en kort indledende samtale – for at afklare om det er stresscoaching du har behov for. Ca. 15 via telefon. Ingen beregning. Vælger du at op starte et forløb vil det indeholde: Stress-reduktion, information om stress og påvirkning af kroppen, samt opmærksomhed på egne stress-signaler.
Når du er klar til det finder og bearbejder vi de grundlæggende stress årsager. Så du har nogle gode redskaber til at håndtere stress i fremtiden. Et forløbet strækker sig typisk over 2 - 4 mdr. alt afhængig af hvor alvorligt ramt din situation er. Stress coaching kan både bruges når du er ramt af stress, men bestemt også som forebyggende indsats.
Forløb på 7 sessionersamtaler á 1-2 timer - forespørg på pris da denne er forskellig for private og virksomheder.

Gå - hjem møder/Foredrag

Der kan arrangeres informations møde for medarbejdere, ledergruppe eller mellemledere. Der informeres generelt om stress, symptomer og muligheder for hjælp. Hvordan ser stress ud, hvad er signalerne (hos mig selv eller andre)? Hvad kan man selv gøre? Hvordan hjælper man andre?
Møder eller foredrag tilrettelægges individuelt og derfor er pris på forespørgsel.
Bemærk: Testen åbnes i nyt vindue
Copyright 2017 Gaia Yoga | Kirkevej 19B, 9440 Aabybro | CVR: 37931659 | +45 2737 8670 | anne@pallesgaard.dk