Priser og Betaling

Faste Yoga hold

De fleste hold kører som forløb og dermed en fast pris - det finder du under SKEMA LINK! Din tilmelding til faste hold er personlig, kan ikke overdrages til andre, og refunderes ikke.

Pris 'drop in' yoga

75 minutters klasser 110,- kr.
90 minutters klasser 120,- kr.

Workshops/events/private arrangementer

Priser varierer alt efter længde og hvilken lærer der underviser. Information og priser finder du under beskrivelse af de enkelte.

PRIVAT: Du kan som privat person booke mig til et arr. hos dig selv eller i mine lokaler - virksomhedsaften, fødselsdag, polterabend eller lignende. Pris afhænger af det enkelte arr. - som vi sammensætter så det bliver ligesom du ønsker -  kontakt mig derfor for en pris på dit specifikke arr. 

Ene time – yoga /Yoga Terapi (enkelt person)

Ene undervisning i 60 min.- 450,-
Yoga terapi – hele pakken inkl. program 775,-.
60 min – sammen hvor vi tager en grundig snak om dine udfordringer og jeg ser hvordan du bevæger dig – vi laver Yoga sammen og undervejs finder jeg de bedste øvelser lige netop til dig og din krop. Efterfølgende laver jeg et program målrettet dine behov og sender til dig – så du kan arbejde videre hjemme. 

Kropsterapi

Klangmassage eller Klangbad: 60 min 450,-
Acces BARS: 60 min 450,-
Stress Release behandling: 75 min. 575,-

Fysioterapeutisk Massage

Grundig, dybdegående massage lige der hvor du har brug for det. Med eller uden olie 30 min – 300,- 45 min - 450,-

Stressbehandlinger

Stressbehandling - forløb på 7 samtaler pris 6.595,- (Kontakt mig for pris hvis din virksomhed/arbejdsgiver betaler).

Købs- og betalingsbetingelser

Faste hold,workshops og behandlinger kan enten betales via bankoverførsel* eller mobilpay. Din tilmelding til yoga er først noteret når din betaling er registreret. Tilmeldingen er bindende og refunderes ikke. Din tilmelding er personlig og kan ikke videregives. Det samme gør sig gældende for drop in yoga. Er du fraværende på dit yogahold, tilbyder jeg den fleksibilitet at du er velkommen på et andet hold, såfremt der er plads. Er underviseren syg og må aflyse undervisningen – kompenseres du med en ekstra klasse. Afregning for behandlinger sker fra gang til gang – overførsel på forhånd eller via mobilpay/Kontant

Konto: 9070-1626995566
MobilePay: 92 699

*HUSK at notere dit navn ved bankoverførsel.
Copyright 2017 Gaia Yoga | Kirkevej 19B, 9440 Aabybro | CVR: 37931659 | +45 2737 8670 | anne@pallesgaard.dk