Kropsterapi

Klangmassage eller Klangbad

Klangskålenes dybdegående toner kan give følelsen af at synke ind i behagelig tilstand af blot at være, et sted hvor du kan opleve at der bliver ro og klarhed i hovedet – at det føles afstressende. Du bliver bedt om at følge tonerne på forskellig vis og herved guides du ind i dig selv og din indre verden. I klangmeditationen stiler vi efter at opnå dyb afspænding og finde ro til restitution og genopbygning.
Et klangbad kan sammenlignes med klangmeditation - og massage, blot vil du i et klangbad ikke blive guidet ind i dig selv ej heller vil du opleve skåle på kroppen. Her vil du blive indhyllet i lyd af skåle placeret rundt om dig, og du kan herved få en intens oplevelse af tonerne omkring dig. Klangbade kan være afstressende og beroligende og give dig fornyet energi og et frisk sind.
Klangmassage er en behandlingsform, som stammer fra Tibet og kan dateres 3000 år tilbage. Den er ikke blot afstressende, men er også kendt for at kunne afhjælpe problematikker i kroppen. Behandlingen foregår fuldt påklædt og liggende på briksen med varme. Ved hjælp af skålenes vibrationer, masseres din krop indefra, i takt med at skålenes vibrationer sætter svingninger igang i dine celler, væsker og bindevæv.

Fysioterapeutisk Massage

Jeg tilbyder klassisk lindrende massage med eller uden olie, til de ømme muskler, til forkælelse, afslapning eller skader. Sammen finder vi ud af hvad du lige præcist har behov for. Varighed 30 eller 45 min.

Access Bars behandlinger

Under en Access Bars behandling berører jeg 32 punkter (kaldet "bars") på dit hoved, som energimæssigt relaterer sig til forskellige områder i dit liv, bl.a. krop, seksualitet, penge, kontrol, kommunikation, relationer, glæde, sorg, håb og drømme. Når punkterne berøres, forløses de blokeringer og fastlåste tankemønstre, du har givet dig selv på disse områder gennem tiden – bevidst eller ubevidst.
Access Bars
  • Giver indre ro, balance og klarhed
  • Giver øget indlæringsevne og forbedret fokus
  • Reducerer stress og tankemylder
  • Forbedrer din nattesøvn og dit selvværd
  • Giver større evne til at være i nuet
  • Har positiv effekt på opmærksomhedsforstyrrelser som fx. ADHD
Under behandlingen ligger du fuldt påklædt på ryggen på en blød massagebriks, mens jeg blidt berører energipunkterne. Det er en meget afslappende behandling, hvor du måske falder i søvn undervejs eller oplever, at du kommer i en dyb tilstand af stilhed, hvor du hverken sover eller er helt vågen. Som udgangspunkt foregår behandlingen i stilhed, men har du lyst, er du også meget velkommen til at stille spørgsmål eller dele fornemmelser, følelser og tanker med mig undervejs.

Stress Release behandling

En skøn og beroligende 75 min. Behandling der kombinerer det bedste til dig der er stresset. Klangmassage, Access BARS i kombination vejrtræknings øvelse, beroligende lavendel duft og varme i briksen. Vi starter med en kort samtale om, hvor du er lige nu og hvad du har brug for, for at kunne slappe helt af og finde ro <3 Du instrueres i at bruge vejrtræknings teknikken hjemme.

Akupunkturbehandling

Jeg tilbyder akupunktur som smertelindring i kombination med de andre behandlinger.
Copyright 2017 Gaia Yoga | Kirkevej 19B, 9440 Aabybro | CVR: 37931659 | +45 2737 8670 | anne@pallesgaard.dk